ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیش‌بینی ظریف از مواضع ترامپ درباره مذاکره با ایران | در 4 سال آینده ‎توئیت از ‎ترامپ زیاد خواهید دید! ایالات متحده آمریکا

پیش‌بینی ظریف از مواضع ترامپ درباره مذاکره با ایران | در 4 سال آینده ‎توئیت از ‎ترامپ زیاد خواهید دید!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف در نشست رونمایی کتاب «توئیتری‌شدن سیاست» با بیان اینکه به‌عنوان یک کنش‌گر توئیتری بسیار مورد «مهرورزی» قرار گرفتم و شاهد ادبیات نامناسب بودم اما می‌خواهم درباره مزایای آن صحبت کنم، اظهار کرد: یکی از دلایل شکل‌گیری این فضا در توئیتر را فیلتر بودن آن می‌دانم. البته باید به‌عنوان یک قربانی مهرورزی‌ها در توئیتر تاکید کنم که بسیاری از مواردی که ادبیات نامناسبی به کار برده می‌شود از حساب‌های کاربری فیک و ناشناس نشئت می‌گیرد.
این فضا البته فضای گفت‌وگو نیست بلکه فضای انتقال پیام‌هاست. نمی‌توان در 280 کاراکتر توقع گفت‌وگو داشت.
وی افزود: حتماً گفت‌وگو پلتفرم‌های دیگری نیاز دارد اما متاسفانه برای برخی این فضا به محلی برای پروژه‌گرفتن و پول درآوردن بدل شده است که باید برای این امر متاسف بود.
معاون راهبردی رئیس‌جمهوری یادآور شد: امروز ارتباطات مرزی نمی‌شناسد و توئیتر یکی از این فضاها برای انتقال احساسات و اطلاعات است که انتقال آن‌ها هم در جهان، بدون مرز شده است. بدانیم و قبول کنیم که اگر توئیتر نبود بسیاری از مردم جهان متوجه فاجعه و جنایتی که اسرائیل در غزه رقم زده است نمی‌شد. البته رسانه‌هایی مثل الجزیره هم در این زمینه نقش داشته‌اند.
ظریف تأکید کرد: توئیتر باعث شده که انحصار رسانه‌ای شکسته شود. رسانه‌های عمومی بین‌المللی ناگزیر هستند به دنبال توئیتر بدوند. اگر خبری در توئیتر درآید و این رسانه‌ها آن خبر را انعکاس ندهند، به اعتبار آن رسانه‌ها لطمه وارد می‌شود.
وی ادامه داد: در دوره کنونی انسان‌ها کنشگر هستند نه صرف دولت‌ها و رسانه‌ها و این یک تحول بسیار مهم است. در دنیای امروز افراد در حال کنشگری هستند که دولت‌ها نمی‌خواهند ما این حرف‌ها و کنشگری‌ها را بشنویم.
معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: دولت‌ها در حاکمیت خود بسیار خسیس هستند و حاضر نیستند آن را با کسی به اشتراک بگذارند اما امروز افراد در حال کنشگری در توئیتر هستند و این امکان بسیار مهمی است‌.
ظریف با ذکر خاطره‌ای از انتشار توئیتی به زبان انگلیسی در دوران مذاکرات برای جلوگیری از یک اقدام رسانه‌ای وزیر خارجه آمریکا و تاثیر مثبت این اقدام، اظهار کرد: توئیتر این امکان را به ما می‌دهد که امکانات گسترده طرف مقابل را با کمترین امکانات خنثی کنیم.
وی ادامه داد: توئیتر امکان تماس لحظه‌ای را هم به طرف می‌دهد و مثلاً می‌توان لحظه‌ای از جنگ جلوگیری کرد. زمانی که پهپاد آمریکایی را در آب‌های خلیج فارس در مرز خودمان منهدم کردیم آمریکا ادعا کرد که این اتفاق در آب‌های بین‌المللی رخ داده است‌ و من در توئیتر با انتشار تصویر نقشه‌ای که به‌صورت دستی طراحی شده بود، هجمه آمریکا را خنثی کردم. اقدامی که آقای پمپئو را آنقدر عصبانی کرد که گفت ظریف نقاشی بچه‌ها را توئیت می‌کند ولی همان نقشه بچگانه جلوی بروز یک جنگ را گرفت.
معاون راهبردی رئیس‌جمهوری همچنین در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: درست است توئیتر کوتاه است و امکان گفت‌وگو نمی‌دهد اما آنی است و آنی پیامی را منتقل می‌کند.
وی با اشاره به معایب توئیتر نیز اظهار کرد: اولین ایراد توئیتر کوتاه بودن پیامی است که می‌توان در آن منتشر کرد. توئیتر جای توضیح مواضع نیست. در دنیای امروز یکی از بحث‌های مهم ارتباطات که مخاطب‌شناسی است موضوعیت ندارد چون نمی‌توانید مخاطب خود را انتخاب کنیم. این یعنی اگر در مسجد صحبت کنی انگار در میخانه صحبت کردی!
ظریف تصریح کرد: در توئیتر نمی‌شود یک حرف به ایرانی‌ها زد و یک حرف به خارجی‌ها. دیگر نمی‌شود سر مردم را کلاه گذاشت و حتی اگر هر حرفی را به هر زبانی مثل انگلیسی، عربی، عبری و نظایر آن بنویسید بازهم همه می‌توانند با امکان ترجمه‌ که در توئیتر موجود است آن توئیت را بخوانند. پس همه باید مراقب گفته‌های خود باشند.
وی یادآور شد: شما در توئیتر با شهروندان امریکا، دوستداران مقاومت و ملیت‌ها و طرفداران و مخالفان جریانهای متفاوت صحبت می‌کنید، البته ممکن‌ است یک توئیت را برای یک مخاطب خاص بنویسید اما باید دقت کنید که این توئیت را فقط آن مخاطب خاص نمی‌خواند و ممکن است واکنش‌هایی از گروه های مختلف بگیرید.
معاون راهبردی رئیس‌جمهوری یادآور شد: امروز در حال انجام اقدامات نهایی برای انتشار پیامی خطاب به یهودیان سراسر جهان بودم و دیدم در ترجمه آن، کلماتی ناصحیح استفاده شده که اگر منتشر می‌شد می‌توانست منجر به واکنش روزنامه کیهان هم بشود تا تفاوت میان کلام فارسی و ترجمه آن را محل مواجهه خود قرار دهد.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اینکه در چهارسال آینده دیپلماسی ایران و امریکا در فضای توئیتر چگونه خواهد بود، گفت: می‌توانم بگویم که در چهارسال آینده توئیت درباره رابطه ایران و امریکا از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا زیاد خواهید دید.
ظریف در ادامه پاسخ خود با خنده، گفت: البته نمی‌دانم چه کسی قرار است اینجا به آن‌ها جواب دهد؛ بنده که قرار است فردا حذف شوم!
کد خبر 901685 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه محمدجواد ظریف دونالد ترامپ

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1270564/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقف پرتغال در خانه کرواسی / صعود مودریچ در غیاب رونالدو

ذوق زدگی ستاره جوان اسپانیا از اولین بازی ملی!

موسیمانه، کابوس سرمربی جدید سپاهان

سندرز: مرگ ساکنان غزه با سلاح‌های آمریکایی صورت می‌گیرد

درخواست سازمان ملل برای حمایت از غیرنظامیان در جنگ روسیه و اوکراین

عبدالناصر همتی: تصمیم دولت برای اداره کشور با اقتصادی مبتنی بر قیمت

بهترین روز تاریخ سن مارینو؛ 3 گل در یک مسابقه و صعود تاریخی!

سیدبندی یک چهارم نهایی لیگ ملت های اروپا؛ احتمال برخورد آلمان و ایتالیا

وزیر اقتصاد: دولت به‌ دنبال اقتصاد دستوری نیست

21 کشته در حملات موشکی روسیه به اوکراین

وحشت غربی‌ها از سیطره احتمالی ایران بر بصره و جنوب عراق در عملیات نصر 8

وزرای خارجه اروپا از طرح موشکی بایدن برای اوکراین استقبال کردند

حمله جوزپ بورل به تهران

تقاضای جهانی گاز طبیعی و موجودی‌ها افزایش یافت

لاریجانی: ما باید از آمریکا، انگلیس و فرانسه برحذر باشیم، اینها آدم های خیلی خطرناکی هستند

ادعای وزارت خارجه دولت بایدن درباره مذاکرات آتش‌بس لبنان

ظریف: در چهارسال آینده درباره رابطه ایران و امریکا، توییت‌های بسیاری از ترامپ خواهیم دید/ فاضلی: در توییتر تندروهایی که رنگ خرد ستیزی به خود می‌گیرند بیشتر لایک دارند/ خانیکی: تأثیر توییتری شدن سیاست در ارتباطات سیاسی خود یک تحول را ایجاد می‌کند

بیانیه پنتاگون درباره یک توافقنامه مشترک آمریکا و دو کشور دیگر

بازندگان اقتصاد ترامپی

دولت بایدن: در حال دستیابی به پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس لبنان هستیم

همتی: به‌ دنبال افزایش نفوذ دولت در اقتصاد نیستیم

سرکوب کردن قیمت هیچ نفعی ندارد

کاهش مازاد نفت خام چین

CoinEasy اپلیکیشن تلگرام EASYWORLD را راه اندازی کرد، دوره جدیدی از پاداش های بلاک چین شروع می شود

طالبان خواستار فعال سازی دفتر سازمان بین‌المللی مهاجرت در افغانستان شد

دونالد ترامپ نبرد، کامالا هریس باخت

برندگان و بازندگان راهبرد ترامپ در اقتصاد جهانی

آمریکا در 5 وزن سنتی طلا نگرفت، روسیه هم غایب است؛ شانس ایران برای آغاز سلطنت در کشتی آزاد جهان

فروکش هیجان انتخاباتی در وال‏‏‏‏‌استریت

بلومبرگ: کره شمالی ممکن است 100 هزار نیروی نظامی به روسیه اعزام کند

لاریجانی: ترامپ از هرگونه عملیات گسترده در خارج از آمریکا پرهیز می‌کند

نامه بسیج دانشگاه تهران به منتظری درباره انتصاب ظریف

اروپا از وعده صادق 3وحشت دارد/ توانمندی هسته‌ای ایران قابل معامله نیست

ادعای آمریکا درباره دستیابی به پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس با لبنان

استقبال وزرای خارجه اروپا از طرح موشکی بایدن برای اوکراین

ادعای آمریکا درباره آتش‌بس با لبنان

از پان‌تورانیسم تا پان‌ترکیسم

قتل بیش از 5 زن در جهان در هر ساعت

رد پای تلافی‌جویی انتخاباتی

جایی برای سابق‌‏ها نیست؟

چگونه ایران به نقطه‌ای اختلافی در اردوگاه ترامپ تبدیل شد؟

ورق جنگ اوکراین بر می‌گردد؟

گاف جدید بایدن

تظاهرات علیه اسرائیل در محل اجلاس گروه 20

وقتی خبرنگار المیادین در اعتراض به ترور همکارانش کلاه از سر برداشت و جلیقه در آورد!

حملات موشکی گسترده حزب‌الله به قلب فلسطین اشغالی؛ فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

گزارشی درباره افزایش قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا

حجت الاسلام عرب انصاری: دشمن مظاهر و جلوه های اعتقادی و ارزشی ما را نشانه گرفته است

مخالفت وزرای اروپایی با تعلیق مذاکرات منظم با اسرائیل

کرواسی – پرتغال؛ ترکیب رسمی